Rotman aduce din nou Sig Sauer în România!

Suntem mândri să anunțăm că brandul Sig Sauer revine în România, prin intermediul Rotman!
Rotman Industries va deveni unicul distribuitor autorizat din țară al echipamentelor producătorului american. Parteneriatul a fost finalizat la începutul acestui an, astfel că din 2019, produsele Sig Sauer vor putea fi accesibile Instituțiilor de Apărare si Siguranță Națională din România. Detalii despre modalitatea de achiziție și gama de produse disponibile vor fi anunțate în curând, pe site.

 

Suntem onorați să adăugăm în rândul brandurilor de top pe care le comercializăm numele Sig Sauer, una dintre cele mai mari companii producătoare de arme și muniție din lume. Portofoliul Sig Sauer va completa o gamă largă de produse destinate specialiștilor și pasionaților din domeniile tactic și militar, pe care le oferim și ne va permite să accesăm un segment cu totul nou al pieței. Colaborarea cu Sig Sauer este un nou pas într-un proces început acum mulți ani, prin care ne-am propus să creștem accesibilitatea consumatorilor români la produse specializate tactice și militare de cea mai înaltă calitate.” – Vlad Istrate, CEO Rotman Industries

 

S. C. Rotman Industries SRL, fondată în 2014, comercializează produse tactice și militare de calitate superioară și este importator și distribuitor pentru echipamente specializate aparținând unor branduri internaționale de renume, precum First Tactical, Alta Industries sau Battle Dress Uniform și unic importator Salomon Forces în România. Caracteristicile și fiabilitatea produselor sunt riguros testate de către specialiștii din grupul Rotman înainte de a fi făcute disponibile publicului român, astfel că tot ceea ce este comercializat pe site poartă garanția calității.

Sig Sauer este unul dintre cele mai mari branduri mondiale producătoare de arme de foc, electro-optice, muniție, arme cu aer comprimat și amortizoare, având o vechime de peste 100 de ani pe piață. Compania dispune de o largă capacitate de producție și are expertiză în proiectarea și designul produselor, oferind inclusiv servicii de pregătire tactică și instruire în folosirea armelor de foc. Lider în inovație și calitate, este producătorul preferat de armata Statelor Unite ale Americii.

3 comments

 1. Ignatescu Teodor

  Doresc sa achizitionez o luneta Sig Sauer Sierra 6 BDX 5-30×56 34 mm si un range finder Kilo 2400 BDX 7×25

 2. Sunt interesat de un pistol cu spray iritant, SIG Sauer pmg 23!

 3. CATALIN BALASA

  Abia aștept să aduceți Sig Sauer P320 de 9mm.
  Îl caut de ani de zile. Am deja un CZ – P10 de 9mm, luat pe baza Top 10 pistoale cu glonț de 9mm 2019 – 2022 dar dorința de a avea un Sig Sauer P320, rămâne pe primul loc.
  Ar fi frumos din partea dvs. dacă aș putea avea o dată aproximativă când voi putea achiziționa exemplarul dorit.
  Mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.