Rotman aduce tehnologia TASER™ pentru prima dată în România

ROTMAN este reprezentant unic în România al producătorului american AXON, cunoscut pentru celebrul TASER™.

Cu o experiență de peste 6 ani în selectarea și comercializarea celor mai bune soluții de echipamente și accesorii tactice și militare, suntem într-o continuă căutare de noi branduri internaționale pe care să le aducem în premieră pe piața din România.

În urma unui riguros proces de analiză și testare, ne bucurăm să alăturăm un nou tip de produse în portofoliul nostru, de la un brand preocupat de găsirea de soluții alternative, non-letale pentru a asigura protecția forțelor de ordine în timpul realizării activităților de serviciu.

TASER este un dispozitiv electronic destinat forțelor de ordine și creat cu scopul de a evita contactele letale sau utilizarea armele de foc. Tehnologia TASER funcționează cu un șoc electric ce imobilieaza neuromuscular. Prin apăsarea trăgaciului sunt propulsate două sonde electrice care transmit un șoc circulant de 1200 V și un șoc inițial de 50 000 V, capabil să întrerupă temporar comunicarea dintre sistemul nervos central și principalii mușchi locomotori.

Tehnologia oferită de AXON este în continuă dezvoltare, lucrând cu tehnologii și softuri avansate pentru a oferi o experiență sigură, însă eficientă de folosire a produselor sale.

Pentru prima dată, organele de apărare române vor avea acces la o astfel de tehnologie direct pe teritoriul țării. Astăzi dăm startul unui posibil nou pas în evoluția felului în care sunt dotate forțele de ordine și în care armele de foc sunt folosite în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu*.

*Produsele TASER marca AXON sunt destinate exclusiv forțelor de ordine și nu pot fi comercializate persoanelor fizice din motive evidente de siguranță și conform legislației Române.

One comment

  1. Nițulescu Dan

    Și dacă vreau ca polițist activ să mă dotez personal cu un pistol Taser…fiindcă pe stat îl doare la bască despre dotarea mea, acceptați comercializarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.