Ochelarii indestructibili pe care i-ai așteptat sunt aici

Chiar dacă poate nu ieșim prea mult din casă zilele acestea, soarele strălucește vesel pe cer și ne amintește că în curând vara ne va bate la ușă. Și cum în fiecare kit de vară intră musai și o pereche de ochelari, pe lângă pălăria de soare, cocktailul și plaja, e timpul să vorbim despre ochelarii de soare pe care nu știai că ți-i dorești, dar pe care la sfârșitul acestui articol vei ști că îi vrei cu orice preț: ochelarii indestructibili de la Gloryfy.

DESCOPERĂ POVESTEA GLORYFY

Gloryfy este un producător austriac mic, ce a reușit o performanță pe care alte branduri de renume nu au putut să o obțină, și anume crearea unor ochelari de soare care să sfideze legile nescrise ce spun că nu poți purta o pereche de ochelari mai mult de 2 ani (cu indulgență), fără să-i deteriorezi.

Concret, Gloryfy creează rame și lentile de ochelari care rezista celor mai puternice șocuri, fără să se deterioreze. Au rame flexibile, deci le poți îndoi sau te poți așeza pe ele pe canapea, scaunul mașinii, bancă sau oriunde se întâmplă să-i uiți, fără să le rupi. Da, exact așa; materialul din care sunt confectionate ramele ochelarilor Gloryfy sunt extrem de durabile, chiar și în cele mai problematice condiții. Sunt flexibile, ușor de îndreptat în caz de îndoire și foarte rezistente la șocuri.

În egală măsură, lentilele ochelarilor sunt și ele la fel de durabile, rezistând la zgârieturi și îndoiri, întocmai ca surorile lor, ramele. Împreună, cele două fac o echipă de neoprit.

Și bineînțeles, Gloryfy nu dezamăgește nici la nivel de design, având colecții destinate atât uzului de zi cu zi, cât și sportivilor care aleg performanța în sporturi extreme, ciclism, alergare și altele.

Așadar, dacă ești în căutarea zilelor însorite de vară, poți începe prin a investi într-o pereche de ochelari la fel de durabilă, cât carantina care nu ne lasă să ne bucurăm de el.

COMANDĂ MODELUL POTRIVIT PENTRU TINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.