Ochelarii de soare sport și importanța purtării lor iarna

În practicarea sporturilor de orice fel, protecția împotriva accidentelor joacă un rol extrem de important. Iar atunci când vorbim despre sporturile de iarnă, lucrurile stau cu atât mai serios.
Însă un lucru pierdut uneori din vedere este protecția ochilor pe timpul iernii.

Fie că e vorba despre hiking, trekking sau clasicele ski, snowboard sau patinaj, ochii necesită protecție specială împotriva razelor de soare. Pe timp de iarnă, la munte, luminozitatea este mult mai puternică, din cauza zăpezii care reflectă razele de soare. Din acest motiv, cantitatea de lumină care pătrunde în interiorul ochilor trebuie controlată, iar razele UV, prezente într-o cantitate mult mai mare la munte indiferent de anotimp, trebuie filtrate.

Astfel, ochelarii de protecție pentru sporturi de iarnă sunt o alegere cât de poate de inspirată. Însă dacă purtarea lor este inconfortabilă, există întotdeauna opțiunea ochelarilor de soare de tip sport.

Gloryfy unbreakable este un brand austriac de ochelari de soare creați special pentru a rezista la impact și zgârieturi. Tehnologia Gloryfy este unică și cu adevărat impresionantă, iar pentru prima dată în România îți sunt la îndemână: poți alege dintr-o varietate de modele, disponibile în magazinul online Rotman

Ochelarii Gloryfy sunt perfecți pentru a fi purtați în natură, lentilele lor STRATOS garantând precizie, claritate și o redare neutră a culorii. Au fost special gândite pentru a fi folosite în condiții de soare puternic și sunt foarte rezistente la zgârieturi. În plus, sistemul lor special nu filtrează lumina albastră, astfel garantând mai multă energie și performanță.

Modelele de ochelari unbreakable au fost create cu gândul la nevoile sportivilor și asigură o foarte bună ventilație, precum și un câmp vizual foarte larg.
Și poți sta liniștit, vor adera perfect la fața ta, mulțumită șuruburilor cauciucate și a marginilor din cauciuc plasate strategic pentru a asigura confort chiar și în proces de mișcare intensivă.

Și cea mai bună parte?
Sunt complet flexibili.
De-a dreptul unbreakable.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.