Echiparea tactică completă: 5 lucruri pe care trebuie să le conțină

Indiferent de vremea de afară, spiritul aventurier nu pune pauză, așa că iată lucrurile pe care să le ai în vedere dacă îți dorești să pleci la drum cu un echipament tactic complet. 

⦁ Încălțămintea potrivită 


Poate cea mai importantă componentă a unui echipament tactic sunt încălțările. Ele decid atât gradul de confort pe care o să-l ai la drum, cât și nivelul de protecție în medii neprietenoase sau protecția față de intemperii.
Dacă vrei să mergi la sigur, alege o pereche de bocanci tactici de la branduri de încredere, precum: Salomon Forces sau First Tactical. Aruncă o privire pe pagina de Reduceri a magazinului Rotman. Poți găsi de multe ori bocanci tactici originali la prețuri imbatabile!

⦁ O geacă impermeabilă, ușoară

Geaca este un element extrem de important la rândul său, pentru că îți poate asigura protecție împotriva vremii rele și nu lasă umezeala să pătrundă, dar și pentru că cele de tip tactic vin la pachet cu o multitudine de buzunare în care poți stoca diverse tool-uri.
Poți alege o geacă din fleece, dacă te interesează o mai mare libertate de mișcare și protecție doar împotriva frigului sau pentru o geacă cu strat izolator, precum: Geaca Wolfhound Helikon-Tex.

⦁ Pantalonii tactici potriviți

Pantalonii tactici sunt realizați din materiale extrem de durabile, care asigură atât libertate de mișcare, cât și rezistență îndelungată, lucruri de care ai nevoie în orice experiență în natură. Pantaloni precum Helikon-Tex Hybrid Outback Duracanvas sunt realizați dintr-o combinație de nailon, bumbac, poliester și elastan și pot fi chiar impermeabilizați parțial cu ceară, mulțumită designului hibrid pe care îl au.

⦁ Mănuși profesionale


Mănușile sunt filtrul tău de conexiune cu mediul înconjurător, așa că trebuie să ai grijă ca alegerea pe care o faci să fie potrivită pentru scopul pe care vrei să-l servească. Există modele variate și poți alege între perechi din materiale subțiri și cu padding minimal și perechi precum Mănușile Kinetixx Pro, care vin la pachet cu un nivel ridicat de confort, dar și cu materiale extrem de tactile, care asigură un grip excelent și protecție ridicată.

⦁ Un rucsac specializat încăpător


După alegerea îmbrăcămintei și încălțămintei potrivite, e timpul pentru un rucsac tactic, care să îți permită să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie, într-o manieră portabilă.
Poți alege dintre modele variate, potrivite unor nevoi diverse și unor durate de expediție variabile. Tactix 3-Day spre exemplu, este un model de rucsac de la First Tactical creat special pentru călătorii cu o durată de 3 zile, adică este încăpător și fiabil, cu o multitudine de compartimente și extrem de rezistent.

Acum și tu poți completa propriul tău echipament tactic, care să îți asigure confortul și siguranța pe parcursul tuturor aventurilor pe care le plănuiești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.