Despre Noi

Rotman este magazinul tau online specializat in produse tactice si militare profesionale, de la cele mai renumite branduri din lume!

Misiunea noastra este sa facem accesibile profesionistilor din Romania cele mai bune oferte la echipamente specializate complete, de cea mai inalta calitate.

Ne-am inceput aventura in 2014, din dorinta de a aduce in premiera pe piata din Romania cele mai mari branduri tactice si militare din lume. Astazi, ne mandrim cu un portofoliu extrem de variat: de la echipamente profesionale, haine sau incaltaminte, la protectii si accesorii speciale.

Magazinul nostru online a crescut treptat, dar statornic, de-a lungul anilor. Am incheiat numeroase parteneriate cu producatori internationali autorizati si am devenit unici importatori pentru branduri recunoscute in randul specialistilor, prin calitatea si durabilitatea produselor pe care le realizeaza.

La baza proiectului nostru stau experti din domeniile tactic si militar, ce isi pun la bataie 24h/7 expertiza vasta in domeniu. Ei participa activ in procesul de selectare si testare a produselor pe care le comercializam.

Niciun produs nu ajunge in magazinul nostru online fara a fi astfel testat inainte! In acest fel asiguram 100% control asupra calitatii si fiabilitatii pentru care garantam.

Asiguram clientilor nostri consultanta specializata in procesul de cumparare si cautam mereu sa venim in intampinarea celor mai exigente gusturi.

Incepe-ti aventura alaturi de noi si ofera-i profesionistului din tine experienta tactic-militara completa!